Kampvilje som endrer liv

 

Jeg fikk tilsendt noen videoer av en venn av meg. De fikk meg til å tenke og til å føle mer en hva jeg ville innrømme for meg selv. Jeg skal dele lenke i slutten av innlegget.

Det er om en jente om heter Jazz Thornton. Hun har vært personen som ikke ville leve mer, men nå har viet livet sitt til å hjelpe andre som er der. Hun har funnet en mening, hun fikk håpet og hun fikk livet tilbake. Og nå vier hun sin tid til andre for å hjelpe. Både snakke med systemet og de som har det vanskelig. Hun sa en setning som jeg bet meg merke i: Det er lettere å få pizza på døren, en det er å få hjelp i psykiatrien på dagen. Og det stemmer jo ganske greit i seg selv, og det er i grunn ekstremt skremmende. Hun har en kamp vilje som endrer liv. Hun virkelig redder liv med opplysning, og med å være til stede og ikke gi seg med å hjelpe!

I videoen snakket hun om dette med å kjempe, og å overleve. Noe jeg har tenkt har vært det samme før jeg så den. Det er det jo ikke i det hele tatt. Jeg har alltid sakt at jeg skal kjempe for meg selv, klare å kjempe meg tilbake. Men det jeg gjør er jo egentlig bare å prøve og overleve akkurat nå. Jeg har ingen kamplyst i et hele, bare overlevelsesstrategi. Og det var en ganske stor vekker eller et lite slag i tryne kjente jeg. Jeg vet ikke hvorfor det ble så sårt, men jeg tenker det har noe med at virkeligheten viste seg litt mer for meg.

Jeg vil egentlig anbefale alle som kommer inn på iden min om å se disse snuttene. De er ikke lange, men på de få minuttene får det hjernen din til å kjøre. Om du aldri har opplevd tung psykisk uhelse på kroppen eller blant andre, kan du lære, har du det vanskelig kan du lære, har du funnet en måte å kjempe kan du lære, eller prøver du bare å overleve så kan du lære. Vi har alle alltid noe mer vi kan lære. Det gjelder alt her i livet.

https://youtu.be/h2au58zB_kk

https://youtu.be/p4SuXx-sZxA

Jeg håper alle får en nydelig lørdag og helg. Nå skal jeg og mannen kose oss med maskorama. I måren skal koret jeg er med i ha konsert kl 18 på klippen i Sandnes ( jepp der la jeg inn litt egenreklame i håp om at dere som bor her skal komme) Så blir en travel siste dag i helgen.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg